مک اند چیز یک خوراکی ساده و راحت است که ترکیبی از دو ماده ماکارونی و پنیر است که روی هم مک اند چیز گفته میشود. این ماده با پاستای ماکارونی و سس پنیری که بیشتر پنیر چدار است، درست میشود. این غذا را میتوان با مواد دیگر همانند نان سوخاری، گوشت و سبزیجات هم درست کرد.
برترینها: مک اند چیز یک خوراکی ساده و راحت است که ترکیبی از دو ماده ماکارونی و پنیر است که روی هم مک اند چیز گفته میشود. این ماده با پاستای ماکارونی و سس پنیری که بیشتر پنیر چدار است، درست میشود. این غذا را میتوان با مواد دیگر همانند نان سوخاری، گوشت و سبزیجات هم درست کرد.
هر وقت صحبت از غذاهای سریع باشد یکی از چیزهایی که به ذهن اکثر ما خطور میکند، پاستا است. برای درست کردن پاستا شما انتخابهای زیادی خواهید داشت، یکی از آنها هم همین مک اند چیز است، اما از آنجایی که این خوراکی جزو موارد با کالری بالاست، تنها گاهی اوقات خورده میشود. البته به دلیل محتوای پروتئینی بالا به شدت هم سیر کننده است. یکی از خوبیهای این غذا این است که بسیار سریع درست میشود و میتوان آن را با بسیاری از غذاها از جمله سبزیجات برشته همراه کرد.
مک اند چیز ساده
مک اند چیز ابتدا با ترکیب ماکارونی با سس بشامل همراه با پنیر چدار درست شد. در انتها هم مقداری پنیر پارمزان روی آن ریختند. امروزه، اما مک اند چیز را هم به صورت ساده و هم ترکیب با سایر مواد درست میکنند. حتی پیتزای مک اند چیز هم به عنوان یک خوراکی عرضه شده است.
مواد لازم برای ۹ نفر
ماکارونی زانویی: ۴۰۰ گرم
کره: ۳ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۳ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
شیر کم چرب: ۲ و ۱/۳ پیمانه
پودر خردل: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱/۴ قاشق چایخوری
پنیر خامهای: ۱۱۰ گرم
پنیر چدار رنده شده: ۲۲۰ گرم
پنیر موزارلا: ۱۱۰ گرم
آب پاستا
طرز تهیه
۱. مقداری آب و نمک را داخل یک قابلمه ریخته، پاستا را با توجه به دستورالعمل روی پاکت تا حد آلدنته (دندان گیر) بپزید. پاستا را آبکش کنید و ۱/۲ پیمانه از آب آن را برداشته و کنار بگذارید.
۲. وقتی پاستا در حال پختن است، داخل یک ماهیتابه گود بزرگ یا یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید سپس آرد را اضافه کنید، به مدت ۱ دقیقه آن را بپزید و در حین پختن مرتب بهم بزنید.
۳. در حالی که مخلوط آردی را بهم میزنید به آرامی شیر را داخل مخلوط بریزید، پودر خردل و پودر سیر را اضافه کنید. شعله را به میزان جزئی بیشتر کنید، سپس مخلوط را به یک قل کم برسانید و حین قل خوردن مرتب بهم بزنید.