فال روزانه

دریافت جدید ترین فال های روزانه

۴ مطلب در آبان ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه مک‌اند‌چیز ساده و با بروکلی

مک اند چیز یک خوراکی ساده و راحت است که ترکیبی از دو ماده ماکارونی و پنیر است که روی هم مک اند چیز گفته می‌شود. این ماده با پاستای ماکارونی و سس پنیری که بیشتر پنیر چدار است، درست می‌شود. این غذا را می‌توان با مواد دیگر همانند نان سوخاری، گوشت و سبزیجات هم درست کرد.
برترین‌ها: مک اند چیز یک خوراکی ساده و راحت است که ترکیبی از دو ماده ماکارونی و پنیر است که روی هم مک اند چیز گفته می‌شود. این ماده با پاستای ماکارونی و سس پنیری که بیشتر پنیر چدار است، درست می‌شود. این غذا را می‌توان با مواد دیگر همانند نان سوخاری، گوشت و سبزیجات هم درست کرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
hashem mohammadi

در اینستای ستاره‌های خارجی؛ هالووین ادامه دارد!


اینستاگرام، این روز‌ها تبدیل به دفترچه خاطرات تصویری خیلی‌ها شده است. بسیاری از چهره‌های شناخته‌شده دنیای هنر و ورزش هم، از این طریق با طرفداران خود در دورترین نقاط جهان در ارتباط هستند. از سوی دیگر سعی دارند با این روش هواداران بیشتری نیز برای خود دست و پا کنند که این نیز خود به یک رقابت حیثیتی میان سلبریتی‌های قرن ۲۱ تبدیل شده است.
برترین‌ها: اینستاگرام، این روز‌ها تبدیل به دفترچه خاطرات تصویری خیلی‌ها شده است. بسیاری از چهره‌های شناخته‌شده دنیای هنر و ورزش هم، از این طریق با طرفداران خود در دورترین نقاط جهان در ارتباط هستند. از سوی دیگر سعی دارند با این روش هواداران بیشتری نیز برای خود دست و پا کنند که این نیز خود به یک رقابت حیثیتی میان سلبریتی‌های قرن ۲۱ تبدیل شده است.

حتی گاهی اوقات عکس‌ هایی به اشتراک می‌گذارند که جنجال بسیاری به راه انداخته و خبرساز می‌شوند، توجه رسانه‌ها و مردم به آن‌ها جلب می‌شود و شهرت بیشتری نیز برای آن‌ها به ارمغان می‌آورند. در این سری مطالب ما سعی داریم به طور هفتگی گزیده‌ای از عکس‌های چهره‌های محبوبتان را با شما به اشتراک بگذاریم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
hashem mohammadi

راز موفقیت شغلی ژاپنی‌ها چیست؟

در محیط‌های شغلی در ژاپن، بازخورد مثبت یا همان "تعریف کردن از دیگران" به ندرت اتفاق می‌افتد، زیرا "عمل تحسین کردن عمومی" می‌تواند موجب شرمساری شود. این موضوع یکی از علل موفقیت شغلی ژاپنی‌ها محسوب می‌شود.

وب‌سایت فرادید: در محیط‌های شغلی در ژاپن، بازخورد مثبت یا همان "تعریف کردن از دیگران" به ندرت اتفاق می‌افتد، زیرا "عمل تحسین کردن عمومی" می‌تواند موجب شرمساری شود. اریک بارتون گزارش می‌دهد:

مردی که سر میز نشسته بود فریاد زد: «تو خفه شو!» همه کارکنان دست از کار کشیدند و به "کِیکو ساکوری" خیره شدند. خانم ساکوری به سرعت متوجه اشتباهش شد.

چند سال از آن موضوع می‌گذرد. آن خاطره برای زمانی بود که کیکو ساکوری (Keiko Sakuri) فقط یک حسابدار آماتور در یک شرکت بزرگ ژاپنی بود. آن مرد نیز مشتری کیکو بود: مدیر اجرایی یک شرکت تولید انرژی که بیش از ۴۰ سال سن داشت. به همین خاطر و بر اساس پروتکل‌های سنتی ژاپن - احترام به بزرگتر‌ها و همچنین محترم شمردن کارکنان با سابقه بیشتر – کیکو می‌دانست که آن مرد می‌توانست بالا بردن صدایش را توجیه کند.

آن مرد داشت هنگام صرف نوشیدنی پس از کار، از روش‌های کاری حسابداریِ کیکو انتقاد می‌کرد. ساکوری، اما از خودش دفاع کرد و گفت که روش‌هایش کاملا صحیح بوده است. آن مرد دست از گلایه برنداشت. ساکوری هم در آخر گفت که روش‌های کاریِ او درست طبق قرارداد بوده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
hashem mohammadi